Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες στέλνονται με Γενική Ταχυδρομική ή  ΕΛΤΑ και  ο χρόνος παράδοσης είναι  1 με 2 μέρες   (Ελλάδα & Κύπρο)

Για το εξωτερικό ο χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 10 ημέρες  ανάλογα τη χώρα .

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα  που είναι άμεσα διαθέσιμα στέλνονται την ίδια μέρα (εάν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 13:00) η την επομένη .

Για τα προϊόντα  που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα η διαδικασία παραγωγής υπολογίζεται σε 3 έως 5 ημέρες ανάλογα το σχέδιο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μη άμεσης διάθεσης θα ειδοποιήστε με ηλεκτρονικό μήνυμα για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν (Ελλάδα & Κύπρο)

Για μικρότερες παραγγελίες τα έξοδα αποστολής δεν υπερβαίνουν τα 4 ευρώ.

Τρόποι πληρωμής

Με Αντικαταβολή: Η  πληρωμή γίνετε  στον Courier με την παραλαβή (μόνο για Ελλάδα & Κύπρο)

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα : Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες  (Ελλάδα & εξωτερικό)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: H εκκαθάριση της συναλλαγής σας, αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα, γίνεται στο δικτυακό περιβάλλον της Eurobank. Πρόκειται για ειδική κρυπτογράφηση, δηλαδή ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας όταν αυτή εισάγεται στο σύστημα και παραμένει κρυπτογραφημένη μέχρι αυτή να φτάσει σε εμάς, οπότε αποκωδικοποιείται και τη διαβάζουμε. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα παρέμβει  κάποιος τρίτος (κακόβουλος άνθρωπος ή μηχανή) στη διαδικασία μεταφοράς της πληροφορίας ώστε να την υποκλέψει.

Η LILOACCESSORIES.COM δεσμεύεται και βεβαιώνει τους χρήστες και πελάτες της ότι πέραν της παραπάνω διαδικασίας ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ  ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Ως εκ τούτου η υπεξαίρεσή τους από τρίτους είναι πρακτικά αδύνατη.

 

Κατάθεση σε Τράπεζα: Μπορείτε να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας στο λογαριασμό μας στις τράπεζες  Alpha ή Eurobank.

  •          ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANKΙΒΑΝ:  GR19 0260 0640 0009 2020 0493 564
  •          ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANKΙΒΑΝ: GR4201401430143002101198188

Σημειώστε ότι για αυτόν τον τρόπο πληρωμής η παραγγελία σας θα βρίσκεται σε εκκρεμότητα μέχρι να οριστικοποιηθεί η πληρωμή και ο χρόνος παράδοσης που αναφέρουμε πιο πάνω, ισχύει από την ημέρα της κατάθεσης και όχι από την ημέρα παραγγελίας. Παραγγελίες παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες και μετά ακυρώνονται