Ποιοι  είμαστε

 

Ξεκινήσαμε πολλά χρόνια πριν στο χώρο της λιανικής πώλησης και ειδικά στον κλάδο του γυναικείου αξεσουάρ. Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο AthensMetroMallτου Αγίου Δημητρίου από το 2010.

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο αποφασίσαμε να μπούμε μετά από παρότρυνση φίλων και πελατών για να μπορέσουν τα προϊόντα μας να γίνουν προσιτά σε ευρύτερο κοινό. Η επωνυμία LILOεμπεριέχει χειροποίητα αξεσουάρ, φτιαγμένα από εμάς με τα καλύτερα υλικά της Ελληνικής αγοράς και σε σχέδια prontomoda, ότι δηλαδή  κυκλοφορεί τώρα στην αγορά. Θέλουμε οι φίλοι μας να ξεχωρίζουν για το μοδάτο στυλ και την ποιότητα  των αξεσουάρ που τονίζουν την καθημερινή τους εμφάνιση.

Έχουμε όραμα την συνεχή βελτίωση των ήδη εξαιρετικών προϊόντων μας και υπολογίζουμε στη δική σας βοήθεια για να το επιτύχουμε.

Άμεσος στόχος μας είναι , μέσα από την αυξανομένη εμπειρία και στην ηλεκτρονική πώληση, να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας με επιτυχημένα προϊόντα αλλά και να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας για άψογη και συναρπαστική εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας

Η ομάδα LILO